Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
my tez mamy cyfrowy polsat, aktywowalismy go w pl i dziala. generalnie zastrzezen nie mam, dziala dobrze, poki co pomylek nie ma, ale to dopiero pol roku, wiec moze wszystko jeszcze przed nami

daris - masz racje, moga nas cmoknac w piete, łaski nie robia-wozek musza brac. a jak nie to ciebie na nich nasle

lejdis ja sie odmeldowywuje, ide spac bo padam na pysk, zycze jutro udanej integracji i zeby pogoda tez dopisala.
dobranoc pchly na noc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Pierwsze slysze dziewczyny o tych aktywacjach dekorerow my "ludziki-enki" tego nie znamy hihi
Lady_dosia-jak trzeba bedzie to nasylaj hahaha
Ja tez sie odmeldowywuje bo ide na solarke i lulu bo rano trzeba wstac i ciacho piec
Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja w Polsce z Cyfrowym Polsatem ciągle miałam problemy ;/ Dlatego nie mam zamiaru się znowu w to pakować. A sprawdzę przynajmniej tą N która się świetnie zapowiada i nie słyszałam jeszcze od nikogo aby ktoś miał z nią problemy. Więc muszę Mojej Mamie wytyczne przekazać jaki ma pakiet wybrać i przywieść mi ten dekoder tutaj

Życzę udanego spotkanka jutro Kobietki

Dobranoc :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh lady dosia dobry pomysl naslemy daris na nich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry,dzien dobry bylam dzisiaj pierwsza Zaliczam wlasnie sniadanko w towarzystwie baby tv i "kaczuszki" hihi A za oknem co? Snieg i chodnikow nie widac o wlasnie wiewiorka po drzewie skacze haha taka ruda ze na bialym nie dalo sie nie zauwazyc
Milego dnia kochane lece ciacho piec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry Bylabym pierwsza,ale sprawdzalam pogode u Ciebie daris,hi,hi Ja wlasnie spilam swoja kaffke Julka baje oglada. Za chwile sie trzeba zaczac ogarniac. Mam nadzieje,ze auto nie za bardzo zamarzniete.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ach,te baje-co to by bylo bez nich hihi U mnie ladnie,bialo i w tej chwili -3.5 wiec nie jest tak zle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A co z tym parkingiem? Bedzie gdzie stanac,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mam do oddania 2 kombinezony. Cieple,na teraz. Julka miala 2 razy na sobie w tym 1raz jak byly przymierzane,hi,hi Kupilam przed swietami a w Polsce bylo cieplo i wyrosla. Sa na 74cm, ale Julka ma 70 i sa za male. Wiec najlepiej by bylo jakby dzieciatko mialo z 65 cm.
Mam tez herbatke Plantex Duo na kolki. Tez moge oddac za darmo
Moze ktos by chcial?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Juz nieaktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj